Residence 2
427,6м2 4 5 5

Thanks to considered planning concepts, this residence combines a variety of details and space zoning. Two cozy children’s rooms with walk-in closets and bathrooms. A master suite with two roomy walk-in closets and a large bathroom. A family library is a place where anyone can have some privacy, but a spacious living room with panoramic glazing, a fireplace, access to a terrace and a backyard will become a favorite place of a family. A shell and core kitchen and parking area for five cars are a distinctive feature of this residence. Reserved tones of finish and flat ballasted roof with landscaping create an additional place for pastime with nature.

The house is built of 2NF tile with in-situ concrete floor slabs. A ventilated facade is made of natural stone and HPL panels (Fandermax, Austria). At a customer’s request, a ballasted accessible roof area can be built with landscaping elements. An elegant combination of functionality, style, and maximum comfort with the implementation of the most up-to-date energy-saving engineering systems.


Х
rek